Staff | |
|
| Dorian Gray háza | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Caroline Forbes Vámpír
Hozzászólások száma : 55 Join date : 2011. Feb. 26. Age : 31 Tartózkodási hely : Mystic Falls
| Tárgy: Dorian Gray háza Csüt. Márc. 24, 2011 6:23 pm | |
| | |
| | | Dorian Gray Ember
Hozzászólások száma : 17 Join date : 2011. Mar. 23. Age : 37 Tartózkodási hely : Mystic Falls
| Tárgy: Re: Dorian Gray háza Csüt. Márc. 24, 2011 7:40 pm | |
| Befordultam az udvarra, leállítottam a kocsit és még onnan néztem kifelé egy darabig. A ház mögött többnyire csak fák voltak, és a legközelebbi ház is úgy 500 méterre lehetett, szóval nyugis környéken lakok. Áldottam az Istent, vagy akármit, ami ide vezetett, ebbe a városba, mert iszonyatosan aranyos hely volt. Eddig nem sok emberrel találkoztam, de a legtöbben már ránézésre is jó fejnek tűnnek. Kiszálltam a kocsiból, becsaptam az ajtaját és bezártam, majd elindultam a bejárati ajtó felé. Megkerestem a megfelelő kulcsot majd beléptem az előtérbe, ami szinte teljesen üveg volt. A ház mögötti erdőt látva elmosolyodtam, majd a riasztóhoz léptem és beírtam a kódot, majd újra bekapcsoltam a megfelelő üzemmódban. Elindultam a nappaliba, ahol azonnal megváltam a zakómtól és ledobtam magam a kanapéra. Luciusz rontott elő a konyhából és csaholva szaladt oda hozzám. -Luciusz.- mosolyogtam és megsimogattam a fejét. -Mi a helyzet pajtás? Mit szólsz ahhoz, ha később elmegyünk kocogni?- kérdeztem vigyorogva, és már a farka járásából tudtam, hogy alig várja, hogy kimehessen. Felálltam és a hűtőhöz léptem. Elő vettem egy üveg kólát és szinte azonnal kiittam az egészet, majd visszamentem a nappaliba, kezembe vettem a gitárom és az új dalomat folytattam, amit majd egyszer meg akarok mutatni a főnöknek is, de egyelőre marad az, amit ők terveztek. Kiváncsi leszek arra a szövegre, amit a csaj ír, akit ráadásul nem is ismerek. | |
| | | Chloe.Hawk Vérfarkas
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2011. Mar. 08. Age : 33 Tartózkodási hely : Mystic Falls
| Tárgy: Re: Dorian Gray háza Pént. Márc. 25, 2011 11:01 pm | |
| ~Dorian Gray~ Sajnos fogalmam sincs, milyen, amikor valakinek testvére van, de biztos pocsék lehet olyan nélkül élni, akit szeret az ember. -Azért jó, hogy tudod, hogy rendben van. Biztos te is hiányzol neki.- mosolyogtam és megálltam a háza előtt. -Csinos ház.- mondtam majd ismét Rá néztem. -Úgy lehet valami olyasmit csinálni, hogy lényegében azt csinálom, amit szeretek, ami a hobbim. Szóval nem munkának fogom fel a dolgot.- mondtam és a házunk felé pillantottam, legalábbis abba az irányba, hiszen sötétben nem láttam, hol is van. -Nem, itt lakok nem messze. Szerintem két vagy három házzal arrébb. Nem is tudtam, hogy szinte szomszédok vagyunk.- vigyorogtam és Hérát néztem. -Odáig majd megvéd Héra.- mondtam és még jó, hogy nem tettem hozzá, hogy "vagy legfeljebb majd átváltozok". -Azért remélem, ha meg is jelenik itt a tesód, nem fogod ezt eljátszani velem.- kuncogtam és elképzeltem, ahogy lényegében egy idegen emberrel arról beszélgetek, milyen vicces volt, amikor rám esett. -Szóval, ha úgy érzed beszélgetni szeretnél, gyere tovább egészen az asztalosig.- mondtam mosolyogva és búcsút intettem Neki. Vigyorogva sétáltam tovább és úgy éreztem, mint aki rájött, hogy van élet a Földön. | |
| | | Dorian Gray Ember
Hozzászólások száma : 17 Join date : 2011. Mar. 23. Age : 37 Tartózkodási hely : Mystic Falls
| Tárgy: Re: Dorian Gray háza Szomb. Márc. 26, 2011 4:21 pm | |
| ~Chloe Hawk~ Megálltunk a ház előtt és még ott beszélgettünk pár percet. -Hiányzok is neki. Minden héten elmondja a telefonban, amikor beszélünk.- vigyorogtam, aztán megköszöntem, hogy megdícsérte a házat. -Köszi. Álmaim háza.- néztem én is az építményre. -Komolyan itt laksz nem messze?- kerekedtek el a szemeim. -Jó tudni. - mosolyogtam és alig vártam, hogy újra találkozzunk, pedig még el sem búcsúztunk igazán. -Héra biztos, hogy az életét adná érted.- néztem a kutyára, aki, mintha értette volna, amit mondtam rám nézett. -Ne aggódj, nem vernélek át soha. Amúgy meg a stílusunkról felismernél minket. David olyan... ultraprofesszionálisan ad elő mindent. Vagyis próbál okosnak tűnni.- dugtam zsebre a kezem, majd én is intettem neki. -Jól van. Feltétlenül keresni foglak.- mosolyogtam és még egy darabig követtem a tekintetemmel, ahogy egyre távolodott, végül már nem láttam a sötétben. Bementem a házba, elő szedtem valami kaját, megvacsoráztam, majd egy jó kis zuhany után lefeküdtem aludni, hogy másnap elég kipihent legyek, amikor bemegyek a stúdióba. | |
| | | Miranda Cole Boszorkány
Hozzászólások száma : 57 Join date : 2011. Feb. 26. Tartózkodási hely : Mystic Falls
| Tárgy: Re: Dorian Gray háza Vas. Márc. 27, 2011 11:28 am | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Dorian Gray háza | |
| |
| | | | Dorian Gray háza | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |