| Játszótársat keresek | |
|
+5Alex Smith Stefan Ludger Elena Gilbert Caroline Forbes Miranda Cole 9 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
Miranda Cole Boszorkány
Hozzászólások száma : 57 Join date : 2011. Feb. 26. Tartózkodási hely : Mystic Falls
| Tárgy: Játszótársat keresek Hétf. Feb. 28, 2011 6:53 pm | |
| Gondolom ez teljesen egyértelmű. Felajánlhatod első játékodat, vagy keresgélhetsz itt, ha felszabadult egy helyed. Ne legyetek félősek! Nyugodtan irkáljatok egymásnak, nem kell a Staffra várni. | |
|
| |
Caroline Forbes Vámpír
Hozzászólások száma : 55 Join date : 2011. Feb. 26. Age : 31 Tartózkodási hely : Mystic Falls
| Tárgy: Re: Játszótársat keresek Csüt. Márc. 03, 2011 7:12 pm | |
| na akkor, az első játékom kiadó. írj pm-et, vagy szólj cseten. ne félj, nem harapok! vagy legalábbis nem annyira... | |
|
| |
Elena Gilbert Ember
Hozzászólások száma : 26 Join date : 2011. Feb. 27. Tartózkodási hely : Mystic Falls
| Tárgy: Re: Játszótársat keresek Pént. Márc. 04, 2011 7:56 am | |
| Még nekem is van szabad helyem... szóval aki játszani akar az csak jelezzen Chaten vagy ha ott nem találsz meg akkor Pm-ben. | |
|
| |
Miranda Cole Boszorkány
Hozzászólások száma : 57 Join date : 2011. Feb. 26. Tartózkodási hely : Mystic Falls
| Tárgy: Re: Játszótársat keresek Pént. Márc. 04, 2011 1:39 pm | |
| Eladó a szexi boszi első játéka! Tehát, ha valaki szeretne játszani egy olyan veszélyesen gyönyörű és nem mellesleg pokolian gonosz boszorkával, mint én, ne féljetek elküldeni egy pm-et, vagy zaklatni a chaten! Azt viszont előre közlöm, hogy válogatós vagyok, nem biztos, hogy az első jelentkező lesz a nyerő... Legyetek kitartóak Játékra fel! | |
|
| |
Stefan Ludger Vámpír
Hozzászólások száma : 24 Join date : 2011. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Játszótársat keresek Szomb. Márc. 05, 2011 6:06 pm | |
| Én is jelentkezném egy játékra de gyengébb idegzetűeknek nem ajánlom a dolgot. | |
|
| |
Alex Smith Vérfarkas
Hozzászólások száma : 16 Join date : 2011. Mar. 06. Age : 33 Tartózkodási hely : Mystic Falls
| Tárgy: Re: Játszótársat keresek Vas. Márc. 06, 2011 9:27 pm | |
| Az első játékom kiadó Ha kedved van "hozzám",akkor írj PM-et | |
|
| |
Chloe.Hawk Vérfarkas
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2011. Mar. 08. Age : 33 Tartózkodási hely : Mystic Falls
| Tárgy: Re: Játszótársat keresek Kedd Márc. 08, 2011 6:32 pm | |
| Nekem sincs kivel játszani, szóval első játékom nekem is kiadó. Küdj PM-et, ha érdekellek. | |
|
| |
Brittany Newton Ember
Hozzászólások száma : 13 Join date : 2011. Mar. 12.
| Tárgy: Re: Játszótársat keresek Szomb. Márc. 12, 2011 7:38 pm | |
| Kiadó az első játékom, ha szeretnél játszani velem, dobj meg egy PM.-el! | |
|
| |
Adrian Westlord Ember
Hozzászólások száma : 10 Join date : 2011. Mar. 13. Age : 30 Tartózkodási hely : Mystic Falls
| Tárgy: Re: Játszótársat keresek Vas. Márc. 13, 2011 5:49 pm | |
| Az első és összes többi játékom kiadó meg eladó! Legyen akár ember, vámpír, farkas, stb... nem számít, mert úgyis ki fog jönni egy szép kis sztori. Szóval, ha van bárki, aki játszani szeretne (velem), az dobhat egy privit. | |
|
| |
Alex Smith Vérfarkas
Hozzászólások száma : 16 Join date : 2011. Mar. 06. Age : 33 Tartózkodási hely : Mystic Falls
| Tárgy: Re: Játszótársat keresek Kedd Márc. 15, 2011 3:19 pm | |
| Nos még mindig rengeteg szabadiővel rendelkező farkas srác keresi játszópajtását...nem számít,hogy vámpír,falkatárs ,boszi vagy ember,csak játszunk | |
|
| |
Dorian Gray Ember
Hozzászólások száma : 17 Join date : 2011. Mar. 23. Age : 37 Tartózkodási hely : Mystic Falls
| Tárgy: Re: Játszótársat keresek Szer. Márc. 30, 2011 5:36 pm | |
| Valaki szeretne játszani? Küldj egy PM-et és kész. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Játszótársat keresek | |
| |
|
| |
| Játszótársat keresek | |
|